logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

‘Ik ben trots op wat wij bereikt hebben’

- Rick van Remmen

Layer-16

Autobedrijf van Remmen
Gademan

Wij richten ons op de in- en verkoop van het Duitse topsegment: Mercedes-Benz, BMW & Audi. Ons bedrijf is ingericht om service te kunnen verlenen aan autobezitters, zowel de in- en verkoop als onderhoud voeren wij in-house uit. Onze directe contacten bij fabrikanten en anderen in de automotive zijn bepalend voor ons succes.

Wij beschikken over apparatuur, mensen met kennis van auto’s en het juiste netwerk. Belangrijke kanttekening: iedereen binnen van Remmen-Gademan heeft dezelfde passie voor auto’s als u.

Het bedrijf is geworden wat het nu is door jarenlang goede service te bieden aan onze klanten. Alles is eraan gelegen om u de best denkbare service te kunnen bieden, dit is merkbaar vanaf het moment dat u binnenstapt bij ons bedrijf in Zeddam. Maar stoppen? Dat doet onze service nooit. U kunt altijd bij ons terecht.

De geschiedenis
waar het begon

overons-img

1947

1947

Veel mensen uit onze regio denken bij het horen van de naam ‘van Remmen’ direct aan auto’s. In 1945 is ons familiebedrijf ontstaan, opgericht door Theo en Annie van Remmen. Zij begonnen een stalhouderij voor zowel persoonlijk- als zakelijk vervoer. In die tijd waren er in dezelfde straat nog twee bedrijven gevestigd met dezelfde naam, ook zij waren in de automotive actief. Om onderscheid te kunnen maken is ervoor gekozen de meisjesnaam van Annie toe te voegen: ‘van Remmen’ werd ‘van Remmen-Gademan’. Deze toevoeging maakt ons uniek.

overons-img

1975

1975

Enkele jaren na de oprichting zijn de bedrijfsactiviteiten gewijzigd. Deze wijziging hield in dat men zich ging richten op de in- en verkoop van auto’s. Daarnaast werd er, net zoals nu, onderhoud verricht. In 1975 is het bedrijf overgenomen door Frans van Remmen, hij heeft de zaak samen met zijn zoon Rick uitgebouwd tot het universele automobielbedrijf zoals we het nu kennen.

next2.svg
back2.svg
overons-img

Ons team

overons-img

In- en verkoop

gallery_images_1_0_1580197612570821774

Geen nummertje

gallery_images_1_0_1580197612570821774

Betrouwbaar

Morgen Internet - Zorgeloos website